Sitte stille, være i ro, gjøre ingenting?

Hæ? Det går vel greit? Har ingen problemer med å roe ned jeg.... Jeg driver jo med yoga, oljer, er i prosess med å leve renere, giftfritt, i takt med naturen og meg selv... nå mitt potensiale liksom <3 Og helst gjøre hele verden til et bedre sted for alle... Jada. Greie mål det.


Og så sitter jeg der da. Har satt frem utemøbler, med en pute til og med, sola skinner, barna leker, samboer driver med sitt, og jeg har faktisk tid til ... meg... Nyte, nyte, nyte... Oooo så deilig... 2 min... Må ha solkrem, spretter opp... 5 min... bør benytte sjansen å lese litt?? ... 3 min... har mobilen i hånden... Hvordan kom den dit?? 5 min... det er litt kaldt likevel... ooo Lese ja, det var det jeg skulle... 6 min... tørst.... 5 min ... må på do... 3 min... tankene RASER.... Energien i kroppen fyker rundt og jeg kjenner at jeg blir sliten... 5 min... irritert på meg selv... skal jo nyte... Puste!! Funker ikke... Henter oljer... Funker ikke... Sitter litt til... 5 min... sjokolade i hånda... og rester av noe pottis... Hvordan havnet det der?? Bare å gi opp hele zen-greia... kjører løpet og spiser litt mer godteri og synes litt synd på meg selv. Vondt i kroppen også... Har jo sittet litt mye ;)


Hva skjer? Sånne dager ass.... Så lander jeg på at det ER HELT GREIT! Jeg surrer rundt og og tar noen dårlige valg, og så var det bare en litt sånn dag som bare ikke funker. Å roe ned helt "på ekte", ikke bare sitte i ro, men det å faktisk skrelle vekk all den ytre støyen og være i kontakt med meg selv; ja det skjer heldigvis også mer og mer <3


Og så kommer det sånne dager og situasjoner som gir meg en skikkelig reminder om at det er litt MYE for meg akkurat nå. Og da er det faktisk bare en ting og gjøre, og det er å lytte til hva kroppen faktisk prøver å fortelle meg. Først med noen små hint som: små"uggen", litt dårlig matlyst, litt vanskelig og sovne, litt kortere lunte, litt småirritert, verker litt i psoas og nakke osv osv og deretter vil kroppen si TYDELIG i fra (velg konsekvens fra øverste hylle: smerter, kvalme, kink, magetrøbbel, elendig humør, dårlige valg, dårlig kosthold osv osv) Så nå er det på tide for meg og lytte innover; hva er det som er "mye" denne gangen? Hva må jeg justere?


Så nå må jeg roe ned "helt på ekte", slik at jeg igjen kan connecte og lande i meg selv; jeg VET det er så enkelt; og da vil resten falle på plass av seg selv <3


Namaste


#yoga

#lavender

#frankincense #rosemary

#balance


Klare du å roe ned "helt på ekte" ?
81 visninger0 kommentarer

© 2020 by rom for yoga

Skolebakken 5, 1482 Nittedal