Hodepine? Nakkesmerter?

Det er nesten litt skummelt hvor fort man venner seg til litt smerte... eller blir litt nummen... eller tenker at: "sånn er det bare; jeg får ikke gjort noe med det". Jeg lurer på hvor lenge min kropp egentlig hadde prøvd å si fra til meg at jeg var på feil spor? Måneder? År? Jeg ignorerte det i hvert fall glatt, og durte på som vanlig. Frykten for å gå glipp av en jobbsjanse var enorm + at jeg blir fort engasjert og elsker jobben(e) min(e). Jeg hadde også en helt klar og tydelig stemme inne i meg som sa: "Livet er hardt, det skal være hardt og å roe ned er for pyser. Du kan i hvert fall ikke sove mer, eller si nei til noe, eller ha egentid; det er egoistisk". Altså en oppskrift på å gå rett mot stupet.


Jeg gikk i nesten 3 år med konstante låsninger, smerter og en hodepine. (++) Jeg prøvde å fixe nakken med ulike behandlinger; som ... ja... behandlet nakken. Og det hjalp... nøyaktig 12 timer eller mindre... Yes... Effektivt! Og med to barn oppe i dette... Jeg mistet fullstendig kontakt med meg selv og med kroppen min. Hva vil jeg egentlig? Hvem er jeg? Hva liker jeg? Hvordan fungerer egentlig JEG?


Ingenting oppstår i et vakum og mine nakkeproblemer handlet ikke om 1 muskel i nakken!?!#! Det handlet om stress, dårlige tanker om meg selv og et syn på at "noe der ute" må fixes for at jeg skal ha det bra...


Heldigvis var det flere små ulike hendelser som åpnet meg opp for en annen måte å eksistere på: @Aja Humm og hennes tanker om tanker <3 -- Yogaens veier til livet med filosofi og asanas, som balanserte nervesystemet mitt, fikk meg i kontakt med mitt indre igjen og jeg fikk også kontakt med kroppen, og eteriske oljer som støtter meg og mine prosesser.


Ignorerer du din kropps signaler? Har du også en kjip "sannhet"/stemme som sier at det bare er sånn og at du ikke har makt til å endre ditt eget liv? Vel... den stemmen tar feil! Du kan endre og gjøre AKKURAT det du vil <3 Bare så du vet det!


37 visninger0 kommentarer

© 2020 by rom for yoga

Skolebakken 5, 1482 Nittedal